Drive In Show Draaijer Draait Door is eind jaren 90 opgericht. Het is begonnen met kleine feesten en partijen. In 2002 nam de vraag dusdanig toe dat er een iets proffesionelere aanpak werd verreist.

Mocht u overwegen om een boeking te doen bij Drive In Show Draaijer draait door, dan kunnen wij ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent hoe dit in zijn werk verloopt.

Op de bewuste dag zal er circa één tot anderhalf uur vantevoren worden begonnen met het opbouwen van de apparatuur. Daarna zal de soundcheck plaatvinden, en zonodig kan er e.e.a worden bijgesteld. Uiterlijk 15 minuten voor aanvang zullen deze werkzaamheden gereed zijn.

Tijdens u feest of partij, zullen wij hoofdzakelijk achter de apparatuur te vinden zijn, en zo nu en dan een soundcheck uitvoeren.

Verzoeknummers zijn vanzelfsprekend altijd van harte welkom. Wilt u een bepaald muzieknummer horen, of heeft u een hele lijst verzoekjes, dan kunt u deze een paar dagen voor uw feest mailen, dan is het zeker dat wij u favoriete muziek bij ons hebben, en stemmen wij uw muziek af op de avond.

Na afloop van uw feest of partij, beginnen wij met het demonteren van onze apparatuur. Dit neemt ongeveer drie kwartier in beslag.

Betalingen geschieden na afloop en uitsluitend contant.

Om met de apparatuur goed en veilig te kunnen functioneren hebben wij een aantal dingen nodig.

Ten eerste moet de zaal zo ingericht zijn dat de nooduitgangen vanuit welke positie dan ook goed zijn te bereiken. Houd er dus ook rekening mee, dat de plaats waar u de apparatuur wilt hebben staan niet voor een nooduitgang is.

Wij hebben voldoende ruimte nodig om de apparatuur te kunnen opbouwen.

Referentie's:

Dorpshuis de Skeakel - Oudega Gaasterland
VV 'de Walde' - Oudega Gaasterland
Dorpshuis 'De Beginne' - Hemelum
Strandpaviljoen de Hege Gerzen - Oudemirdum
Oranje vereniging - Warns
Oranje vereniging - Sloten
en de vele overige feesten en partijen.......

Mocht u genoeg gelezen hebben en ons willen boeken, twijfel dan niet langer en mail ons.

Aparatuur:

We werken uitsluitend met proffesionele apparatuur,

w.o. Dynacor, Dateq, LEM, etc.

Wat garant staat voor een mooi en goed geluid en licht.

Ook is er een draadloos microfoon systeem aanwezig, ideaal voor bijv. presentatie's op podia met bereik tot 60 meter.

Op verzoek kunnen wij een passende opstelling voor u samenstellen.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, aarzel dan niet om ons een email te sturen of telefonisch contact op te nemen voor een passende offerte.